Mænds Mødested i Trige (MMT)

Forenings adresse: Trige Centervej 68 i kælderen tv., 8380 Trige.
Kontaktpersoner: Jørn Surlan, +45 5124 8722 & Kenneth Valentin Dupont, +45 2748 9966
Mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. & Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

Se mere i "Velkommen til Mænds Mødested i Trige".


Aktiviteter i mødestedet:
 Alle aktiviteter kan findes i vores kalender.


Mænds Mødesteder i Trige samles til kaffe/hygge på Trige Centervej 68 i kælderen, hver 3. mandag i måneden mellem kl. 19-21 og hver 1. onsdag i måneden mellem kl. 14-16.
Disse er reserveret til "Spille/Kaffe/Hyggeaften", og kan bruges på mange ting, bl.a. diskussion om fremtidige aktiviteter, kortspil, og mandesnak. Generelt bestemmes denne aktivitet af de fremmødte. Vi har i vores lokale, mulighed for kaffe, te, og andre gode fornødenheder.


Den 2. tirsdag i hver måned afholder MMT filmaften kl. 19-21 for de fremmødte mænd. Aftenens film bestemmes demokratisk, således at filmen med flest stemmer, er den der afspilles. Hver anden filmaften tilbydes der pizza, hvor mødetiden er kl. 16 for at være med til at lave pizza. Pizza koster 15 kr.

Den sidste onsdag i hver måned afholdes der mandemad. Her deltager alle i planlægning/indkøb/madlavning/afrydning & opvask. Dette sker i fællesskab og der åbner vi kl. 17 i Oasen, og afslutter ca. kl. 21. Oasen befinder sig på Trige Centervej 26a, 8380 Trige. Mandemad kan nogle gange foregå i vores eget lokale. MandeMad er gratis.