Uge 24 er hvert år "Mens Health Week". I denne uge laver Mænds Mødested i Trige hvert år vores egen event: "Så laver vi pølser".
"Så laver vi pølser" handler i bund og grund om, at vi laver vores helt egne pølser fra bunden af, med det kød du selv vælger, og de krydderier du selv holder af.
Pølserne laver vi med vores egen pølsemaskine med tarm fra den lokale slagter. Næste trin er at sno pølserne i passende størrelser og blanchere dem i kogende vand. Vandet tager en smule af smagen, så det skal man jo lige huske, når man stopper krydderierne i farsen. Når blancheringen er overstået (max. 1-3 minutter), er det tid til at grille dem over bålet.
Sidste trin er at nyyyyde de lækre pølser sammen med de andre mænd, der også har lavet deres pølser efter lige netop deres eget hoved. En virkelig lækker smagsoplevelse i smukke omgivelser.
Mænds Mødested i Trige har afholdt "Så laver vi pølser" i alle år undtagen under corona tiden. Bon appetit.