Bestyrelsen i Mænds Mødested i Trige, modtog d. 9/2-2018 en invitation til arrangement for frivillige og ansatte ved Helhedsplanen i Trigeparken til
Memphis Mansion i Randers. Det ville være en tur som ville afgå i fællesskab d. 1/3-2018 kl. 16:00.

Når man kom frem blev man hurtig betaget, ja jeg vil sige imponeret, for da vi kom op til Memphis Mansion, den er både stor og flot, og man kan tydelig se at der er gjort meget ud af detaljerne. Vi trådte ind og mødtes med alle de andre i Memphis Mansion suvinir butik. Der var nok ikke den "elvis" ting man ikke kunne købe. Det var fyldt godt op med både kaffekopper, smykker, LP'er, t-shirts, og ikke mindst, fluesmækkere var der også. Noget der fangede Thomas's øje var de gamle LP'er. Mange af disse LP'er var samle objekter og lå der for nemt i 1000 kr. prislejet.

Nu hvor vi alle var samlet, blev vi vist ned i selve museet i kælderen, det ville også være her, at indehaveren selv ville stå for vores guidet tur. Indehaveren hedder Henrik Knudsen, og han startede med at fortælle om ideen bag dette museum, og dertil nok den mest overraskende fakta, er at Memphis Mansion i Randers, faktisk er dobbelt så stor end den rigtige i U.S.A..

 

Henrik Knudsen igang

Henrik har en fabelagtig måde at fortælle på. På mange måder blev det hele fremført meget "Amerikansk", de store armsving og den måde han talte på bølgede, som var det en sang. Nå man ser billederne så ses det også tydeligt at næste alle billeder har utydelige arme/fingre, for den stod på intet tidspunkt stille på ham. Men der er jo også så meget at fortælle, for det er jo altsammen interessant. Jeg ved alle som kom med på turen den dag elskede den måde Henrik kunne fremvise en musik legende på.

Den guidet tur blev afsluttet, med de spørgsmål nu end kunne have og fremvisning af Elvis Prestly's eget TCB smykke, som Elvis selv havde designet. Der ville nu være mulighed for at gå rundt i museet selv eller at tage plads i deres biograf og få en fortællen om Elvis Prestly og hans liv.

TCB

 

Nu skulle dineren besøges. Helhedsplanen i Trigeparken havde som en afsluttende gestus til de fremmødte, sørget for at man ikke kunne forlade stedet sulten.
Som en lille appentiser fik vi indbagte løgringe med tilhørende sourcream. Det var bestemt "Made the American way". Det var anderledes og særdeles lækkert. Man kom dog hurtigt til at tænke at der var for lidt af dem. 

Helle afholdte nu sin tale, hvor hun takkede alle for sin deltagelse de seneste år. Men nu var en del af festen forbi. Der blev meddelt at denne form for arrangementer ikke kan lade sig gøre i fremtiden. Helhedsplanen i Trigeparken skal nu ændre fokus områder, og deres økonomi vil også blive skrapet en hel del så man ikke kan søge om tilskud af Helhedsplanen mere. Dette arragement ville være det sidste der var penge til.

 

Helle's tale

Men madfesten var bestemt ikke forbi. Til en diner hører der sig absolut også en burger til, og der vil jeg med det samme sige at "Jeg kan spise meget", men den burger gav mig faktisk problemmer. Men den smagte bare så godt, at man ikke kunne stoppe igen, før det hele var spist.

Lækker burger

 

For mig var det lidt med vemod at jeg tog imod deserten, der nu kom ind. Jeg viste jo enden på en skøn aften jo nærmede sig, men hey det er ikke bare en desert, det var "Deserten". Det fik manges smil frem, for wow en islagkage, det var et brutalt stort stykke, efter al den forrige mad vi havde fået. 

 

Lækker islagkage

 

Tak til Helhedsplanen i Trigeparken for denne smukke dag. Jeg var virkelig underholdt, og betaget af alle de indtryk Memphis Mansion gav mig. Jeg er sikker på at mange andre deltagere denne aften deler min holdning.

 

Flere billeder af denne skønne tur, kan findes ved at klikke her

I forbindelse med ca. 1 års jubilæum for MM Triges have i haveforeningen "De Grønne Fingre", fik vi samlet et team til opsætning af det i forvejen indkøbte hegn. (Vi takker Flemming for den midlertidige opbevaring af hegnet) Vejret var med os på dagen og humøret højt da det første spadestik blev taget af Thomas.

 

2017 04 19 16.46.55

 

Projektet skred planmæssigt fremad og hegnet tog mere og mere form og når man arbejder hårdt skal man naturligvis også have sin pause (belønning).

 

Hegn fr pause

FB IMG 1492616628146

 

Efter pausen gik arbejdet i gang igen for at nå at blive færdig inden mørket faldt på. Flere forslag om hvor og hvordan det sidste fag skulle stå blev afprøvet i forhold til evt. læ for vinden og forslag til en mulig grillplads kom også frem i lyset.

 

2017 04 19 19.12.26 

Humøret var stadig højt på teamet da hegnet stod færdigt.

 

 17991414 531136217273901 6892808089273115703 o

Her kan du finde arrangementer der er afholdt af Mænds Mødesteder i Trige.

D. 7/6-2017 var mænds mødested taget på en dejlig tur til "Danmarks Ferguson Museum". Ferguson Museumet har en masse udendøres at se på.

Denne dag var dog tæmmelig regnfuld, og heldigvis var der også meget at se indendørs. Vi nød at se de flotte gamle maskine både ude som inde, men fremstillingen udenfor var hurtig overstået grundet regnen, dagens madpakker blev derfor undtagelsesvis, indtaget i den store bindningsværkslade.

En stor tak til Tommy for at lægge bil til. Alle billeder er taget af Tommy og Thomas.

 

GÅ TIL GALLERI

 

 

8 oktober 2016

Mænds mødested Trige og Herredsvang var en tur til Gjern, hvor de besøgte Automobilmuseum her er nogle af de indtryk fra turen.

Billederne er taget af: Jens Brusgråd Holst

 

FOT5C78FOTD9B5